Kontorstädning

Presentabel och snyggt kontor — en viktig komponent för framgångsrika affärer. Space fri från damm och smuts skapar en bekväm arbetsmiljö, som kommer att utvärdera företagets anställda och dess kunder. I den rena och vackra kontor är bekvämt att använda, till ett nöje att vara en lång tid och inte vill att snabbt lösa allt och lämna. Omvänt, i ett rent rum, jag vill dricka en kopp kaffe och dröjer sig kvar längre för att diskutera förutsättningar för samarbete. Vårt företag erbjuder städtjänster för kontor i Stockholm. Du kan beställa en eller regelbunden rengöring av kontoret. Vi har regelbundna kunder i Stockholm och är alltid glada att samarbeta. Beställningar accepteras från alla företag i staden, oavsett golvyta och komplexiteten i arbetet. Du kan arbeta med oss, inte bara på det allmänna, men daglig städning och småaktiga kontor. Städning av kontor i Stockholm innehåller alla nödvändiga milstolpar (tvätta golv, fönster, dörrar, borttagning av damm, smuts skydd).
Det mest tidskrävande och svårt att rengöra fönster beaktas, eftersom de är svåra att rengöra från smuts och lämnar ingen skilsmässa, men i syfte att tvätta bort tvättmedel behöver en stor mängd vatten.
Med självledande våt rengöring många kontorspersonaler nervösa för att ta bort damm som samlats i högar av papper är ibland svårt och kräver mycket tid.
Städfirma Katerinas stä och bygg ger rengörings kontor i Stockholm snabbt och enkelt. Vid rengöring med professionella rengöringsprodukter och utrustning. Efter rengöring saker blir inte bara en ren och presentabel utseende.

Städfirma Katerinas städ och bygg erfarenhet av städtjänster sedan 2009. Sedan starten, vi är helt klar bild av den servicenivå som vi vill ha och behöver för att ge våra kunder, så att du undersöker de bästa traditionerna i världen industrin av städtjänster och…

MER INFO >

I vårt byggföretag anställer bara de bästa professionella som rättmätigt förtjänar att kallas mästare i sitt hantverk. De har lång erfarenhet inom byggbranschen och har möjlighet att förverkliga någon av dina fantasier i samband med byggandet. Vår personal är redo att ta…

MER INFO >

BOKA ONLINE