Fönsterputstning

Under hela året, fönstren lägger sig smuts, damm och fläckar visas. Trots att fönstret tvätt enklare än att bygga fasader, som regel, de är tvättade två eller tre gånger om året. Men de par gånger om året räcker inte. Windows tvätt rekommenderas varannan eller var tredje månad.Vi kommer inte bara att bidra till att upprätthålla renlighet, men också befria dig från tidsödande arbete. I fönstret rengöring tillämpa professionella städare högkvalitativa som inte bara rengöra ytan på all smuts, utan också hindrar dess nya sättningar.
Det största problemet är den självrengörande fönster olägenhet för deras design och deras platser. Vi producerar tvätta fönster belägna på valfri höjd och som har någon design, eftersom vårt företag har professionell utrustning för att tvätta fönster, genom vilka kan stängas och även städning svåråtkomliga områden av fönster. Vi tar emot beställningar inte bara för att tvätta fönster från smuts, utan även för rengöring av byggmaterial (tejp, färg, spackel, etc.). Med hjälp av specialutrustning och rengör vi fönster utan att störa deras struktur.
Det exakta beloppet bestäms efter specialist ut till kunden (lämnar fritt).

Städfirma Katerinas städ och bygg erfarenhet av städtjänster sedan 2009. Sedan starten, vi är helt klar bild av den servicenivå som vi vill ha och behöver för att ge våra kunder, så att du undersöker de bästa traditionerna i världen industrin av städtjänster och…

MER INFO >

I vårt byggföretag anställer bara de bästa professionella som rättmätigt förtjänar att kallas mästare i sitt hantverk. De har lång erfarenhet inom byggbranschen och har möjlighet att förverkliga någon av dina fantasier i samband med byggandet. Vår personal är redo att ta…

MER INFO >

Vi använder enbart miljömärkta rengöringsprodukter med tanke på personalens hälsa och miljön. Vi använder oss av ett refillsystem så att flaskor och dunkar återanvänds. Övriga restprodukter tar vi tillvara och för vidare till återvinning. Kundservice, kvalitet och miljömedvetenhet är Katerinas stöd och bygg AB ryggrad, kring vilket hela organisationen är uppbyggd.
Katerinas städ och bygg AB använder för städning microfiber mopp och dukar som ger mycket bättre resultat än vanliga metoder.
Vi använder både torr och våt metod. En torr metod tar bort lösa partiklar medan en våt tar bort fläckar och bunden smuts.
Städresultaten blir alltid bättre om en torr metod föregår en våt metod. Vi försöker att använda så lite vatten som möjligt p.g.a. mycket vatten och kemikalier har motsatt effekt då…

MER INFO >

BOKA ONLINE